Kezünkben a digitális jövő

Boritokep
    # Tájékoztatók

    4/28/2022


    2 perc olvasási idő


    Címkék

Az IKK is jelen volt a 2022-es Szakma Sztár Fesztiválon

A 15. Szakma Sztár Fesztivál 2022. április 25-27. között, a Hungexpo Budapest Kongresszusi és Kiállítási Központ három pavilonjában került megrendezésre, 500 szervezet és 840 közreműködő részvételével.

Az eseményen az IKK Innovatív Képzéstámogató Központ Zrt. is jelen volt kiállítóként. Az IKK standjánál az érdeklődők megismerkedhettek a továbbtanulás lehetséges irányaival, információt szerezhettek a választható szakmákról, az érdeklődési körüknek megfelelő képzésekről, az egyes szakképző intézményekről.

A látogatók, elsősorban szülők, tanárok, diákok  betekintést nyerhettek a Tájékoztató füzet az alapszakmákról című kiadványba, amely a pályaválasztás előtt állókat segíti a döntéshozatalban az egyes ágazatok és szakmák részletes bemutatásával.  A szakmafüzet az IKK honlapján online formában is elérhető. 

A résztvevők megismerkedhettek a SkillsCom online közösségi platformmal is, mely egyedülálló módon köti össze a szakképzés hazai szereplőit és komplex módon támogatja a szakképzés teljes folyamatát. A SkillsCom 2021 tavaszától elérhető az IKK saját honlapján (https://skillscom.ikk.hu/), illetve mobilalkalmazás formájában Android és iOs operációs rendszerrel rendelkező mobiltelefon készülékekre is letölthető SkillsCom néven.


Érdekes lehet számodra

Kollégiumfejlesztés Nyíregyházán borítókép
Kollégiumfejlesztés Nyíregyházán

Megújult a Wesselényi Miklós Technikum 126 férőhelyes kollégiuma

# Tájékoztatók
ITM: közeleg a határidő borítókép
ITM: közeleg a határidő

Még bő két hétig lehet jelentkezni a szakképzésbe

# Tájékoztatók
Apáczai Ösztöndíj Pályázati határidő meghosszabbítása borítókép
Apáczai Ösztöndíj Pályázati határidő meghosszabbítása

Február 18-án 12 óráig lehet jelentkezni az ösztöndíjprogramra

# Tájékoztatók