Kezünkben a digitális jövő

Boritokep
    #Tájékoztatók

    5/4/2022


    2 perc olvasási idő


    Címkék

Tájékoztató rendezvényt tartott az IKK a GINOP-6.1.10 projekt eddig elért eredményeiről

A GINOP-6.1.10-VEKOP-19-2020-00002 azonosító számú „A gazdaság fokozatváltását támogató innovatív képzések” című projekt tájékoztató rendezvénye 2022. április 28-án került megrendezésre a Park Inn By Raddison Hotelben.

Az IKK Innovatív Képzéstámogató Központ Zrt. a tájékoztató rendezvény keretein belül bemutatta a programban eddig elért eredményeket és sikereket. A projekt hozzájárul a gazdaság versenyképességének megőrzéséhez, a vállalkozások támogatásához és a megfelelő képzettséggel és kompetenciákkal rendelkező munkaerő biztosításához. 

Az eseményt Pölöskei Gáborné, az Innovációs és Technológiai Minisztérium szakképzésért felelős helyettes államtitkára nyitotta meg beszédével. 

A Vizsgaközpontokról Elek Csaba komponensvezető, valamint Lőrinczi Jutka, az IKK Vizsgaközpont vezetőjének előadását hallhatták a résztvevők. Ezt követően a projekt többi komponensét, az Ágazati Képzőközpontokat, a Műhelyiskolát, a Dobbantó programot, az Orientációs évfolyamot ismertette Fodor Tamás és Molnár Evelin komponensvezetők, valamint az Ipar 4.0 tudást megalapozó képzések komponenst és a projekt eredményeit, sikereit mutatta be Katona Gábor projektvezető. 

A projektről bővebb információt a https://ikk.hu/projektek oldalon olvashatnak.


Érdekes lehet számodra

 Beruházás a pályaorientációba a munkavállalók számára borítókép
Beruházás a pályaorientációba a munkavállalók számára

Közös nyilatkozatot adott ki nyolc világszervezet Beruházás a pályaorientációba a munkavállalók számára címmel, amelyben a pályaorientáció fontosságát hangsúlyozzák

# Tájékoztatók
Nem vettek fel az egyetemre? borítókép
Nem vettek fel az egyetemre?

Tanulj tovább a szakképzésben!

# Tájékoztatók
Óvodai nevelő borítókép
Óvodai nevelő

Új szakmával bővült a Szakmajegyzék

# Tájékoztatók