Kezünkben a digitális jövő

Boritokep
    # Tájékoztatók

    5/4/2022


    2 perc olvasási idő


    Címkék

Tájékoztató rendezvényt tartott az IKK a GINOP-6.1.10 projekt eddig elért eredményeiről

A GINOP-6.1.10-VEKOP-19-2020-00002 azonosító számú „A gazdaság fokozatváltását támogató innovatív képzések” című projekt tájékoztató rendezvénye 2022. április 28-án került megrendezésre a Park Inn By Raddison Hotelben.

Az IKK Innovatív Képzéstámogató Központ Zrt. a tájékoztató rendezvény keretein belül bemutatta a programban eddig elért eredményeket és sikereket. A projekt hozzájárul a gazdaság versenyképességének megőrzéséhez, a vállalkozások támogatásához és a megfelelő képzettséggel és kompetenciákkal rendelkező munkaerő biztosításához. 

Az eseményt Pölöskei Gáborné, az Innovációs és Technológiai Minisztérium szakképzésért felelős helyettes államtitkára nyitotta meg beszédével. 

A Vizsgaközpontokról Elek Csaba komponensvezető, valamint Lőrinczi Jutka, az IKK Vizsgaközpont vezetőjének előadását hallhatták a résztvevők. Ezt követően a projekt többi komponensét, az Ágazati Képzőközpontokat, a Műhelyiskolát, a Dobbantó programot, az Orientációs évfolyamot ismertette Fodor Tamás és Molnár Evelin komponensvezetők, valamint az Ipar 4.0 tudást megalapozó képzések komponenst és a projekt eredményeit, sikereit mutatta be Katona Gábor projektvezető. 

A projektről bővebb információt a https://ikk.hu/projektek oldalon olvashatnak.


Érdekes lehet számodra

Tanműhelyfejlesztés Veszprémben borítókép
Tanműhelyfejlesztés Veszprémben

A szakképzés ma már karrierlehetőség

# Fejlesztések
Megújul Miskolc legnagyobb középiskolája borítókép
Megújul Miskolc legnagyobb középiskolája

Az alapkőletétellel hétfőn megkezdődött a Miskolci Szakképzési Centrum Szemere Bertalan Technikum komplex infrastrukturális fejlesztése.

# Tájékoztatók
MoneySim borítókép
MoneySim

Pénzügyi szimulációs játék a fiatalok pénzügyi kultúrájának fejlesztésére

# Felhívások