Kezünkben a digitális jövő

Boritokep
    #Tájékoztatók

    10/4/2024


    2 perc olvasási idő


    Címkék

Ágazati információk, szakmai anyagok egy helyen

Új aloldallal bővült az IKK honlapja

Az IKK Nonprofit Zrt. 2023-2024-ben pilot jelleggel 11 ágazati munkacsoportot hozott létre az adott területen oktató szakemberek bevonásával. A szakemberek feladata a szakmai oktatásban résztvevő kollégák szakmai, módszertani támogatása. A munkacsoportok szakmai rendezvényekkel, tudásmegosztó fórumokkal, regionális tanácsadói tevékenység ellátásával és szakmai anyagok összeállításával nyújtanak segítséget a szakmai oktatás megvalósításához.  

Az újonnan kialakított Ágazati információk, szakmai anyagok aloldalon ágazatonként elérhetőek az adott ágazatokat érintő aktuális információk, tervezett szakmai napok, programok időpontjai, és folyamatosan kerülnek fel az elkészült szakmai módszertani anyagok, segédletek. Már elérhető az Élelmiszeripar ágazatban oktatók számára készült feladatgyűjtemény, melyet az ágazati alapvizsga írásbeli vizsgarészéhez ajánlunk. Hamarosan elérhető lesz a Környezetvédelem és vízügy ágazat oktatói számára összeállított feladatgyűjtemény, mely az interaktív vizsgára való felkészítéshez, gyakorláshoz nyújthat segítséget. Előkészület alatt áll a műszaki ágazatok oktatói számára készített oktatási projektgyűjtemény, melyben olyan projektfeladatokat adunk közre, melyek mintául szolgálhatnak az évközi projektoktatás során. 

Nagy segítséget jelenthet az oktatóknak, hogy a felületen megtalálhatják az ágazati tanácsadói pontokat és azoknak a tanácsadóknak a nevét, elérhetőségét, akiket közvetlenül is megkereshetnek szakmai kérdéseikkel, javaslataikkal. 

 

Forrás: IKK

Képillusztráció: Shutterstock


Érdekes lehet számodra

Indulnak az IKK webináriumai borítókép
Indulnak az IKK webináriumai

Az idei tanév első két webináriumán a mesterséges intelligenciával ismerkedhetnek az érdeklődők

# Tájékoztatók
Programkövetelmények törlése borítókép
Programkövetelmények törlése

A mérlegképes könyvelői, az adótanácsadói és az okleveles adószakértői szabályozott szakmák hatósági képzéséről és vizsgáztatásáról szóló 607/2023. (XII. 22.) Korm. rendelet alapján a fenti képesítések megszerzésére hatósági képzés és -vizsgáztatás került bevezetésre 2024. július 1-jétől.

# Tájékoztatók
Iskolaválasztás előtt állsz? borítókép
Iskolaválasztás előtt állsz?

Valósítsd meg önmagad, válaszd Te is a szakképzést!

# Felhívások