Kezünkben a digitális jövő

Boritokep
    # Tájékoztatók

    3/28/2023


    2 perc olvasási idő


    Címkék

„Nem vagyok egyedül!”

Szakmai hálózatépítés a rugalmas tanulási utak területén.

A rugalmas tanulási utak területén a dobbantó és műhelyiskola programban oktató szakembereknek szólt 2023. március 20-án az IKK Innovatív Képzéstámogató Központ Zrt. szakmai programsorozatának soron következő rendezvénye Budapesten, a Szalézi Don Bosco Oratóriumban.

A szakmai napon részt vevő 61 intézményből érkező 76 szakember a program első szakaszában olyan előadásokat hallgathatott meg, melyek fontos és hasznos ismereteket nyújtottak a mindennapi szakmai munkájukhoz. A rugalmas tanulási utak diákjainak jellemzésével, pálya- és jövőképük pszichológiai aspektusainak bemutatásával foglalkozó előadást különösen nagy érdeklődés övezte. 

A program második részében az IKK tanácsadói által moderált beszélgetésen vitatták meg tapasztalataikat a résztvevők, három különböző témában. A záró programrész lehetőséget nyújtott arra is, hogy az IKK tanácsadói az általuk támogatott szakképző intézmények képviselőivel egyeztessék a következő hónapok közös munkájának feladatait, tovább fejlesztve, elmélyítve a rugalmas utak intézményeinek hálózatosodását, az oktatók szakmai támogatását.

A résztvevő szakemberek visszajelzéseiből az derült ki, hogy hasznosnak találták az eseményt és várják a folytatást. 

Forrás: IKK

Fotó: IKK


Érdekes lehet számodra

Felnőttképzők tájékoztatási kötelezettsége borítókép
Felnőttképzők tájékoztatási kötelezettsége

Tájékoztató a képzésben részt vevők érdekeinek védelmét szolgáló jogszabályi előírásokról

# Tájékoztatók
Együtt, a tudást egymással megosztva jobbak leszünk… borítókép
Együtt, a tudást egymással megosztva jobbak leszünk…

…hangzott el az egyik bemutató végén a gondolat, ami jól tükrözi a Fa- és bútoripari ágazati szakmai napok egyik célkitűzését is. A szakmai oktatás módszertani megújításának támogatása érdekében az IKK Innovatív Képzéstámogató Központ Zrt. által szervezett második összejövetelre a Budapesti Komplex SZC Kaesz Gyula Faipari Technikum és Szakképző Iskolában került sor.

# Tájékoztatók
Minőségbiztosítási rendszer a szakképzésben borítókép
Minőségbiztosítási rendszer a szakképzésben

A szakképzés átalakítása során egy új, egységes minőségirányítási rendszer került bevezetésre.

# Tájékoztatók