Kezünkben a digitális jövő

Boritokep
    # Tájékoztatók

    3/28/2022


    1 perc olvasási idő


    Címkék

UNI in&out 2022 - Egyetemek rangsorai

Letölthető kiadvány

Megjelent az UNI 2022-es kiadvány, amely a továbbtanulás előtt álló fiataloknak és az egyetemen végzős hallgatóknak kíván segítséget nyújtani azáltal, hogy ismerteti a lehetséges karrierutakat, a felsőoktatási intézmények és a különböző képzési területek összehasonlításával, rangsorolásával. 

Az Oktatási Hivatal adatai alapján összeállított kiadványban az érdeklődő tájékozódhat a képzési területi rangsorokról és a várható átlagbérekről. Továbbá interjúkat olvashat Varga Judit igazságügyi miniszterrel, Bauer Dáviddal, a Mol Magyarország HR-igazgatójával és György László gazdaságstratégiáért és szabályozásért felelős államtitkárral is.

A kiadvány itt letölthető. 
 

Forrás: UNI 2022
Képillusztráció: UNI 2022 Letölthető kiadvány


Érdekes lehet számodra

Programkövetelmények benyújtása borítókép
Programkövetelmények benyújtása

Megváltozott számlaszám

# Tájékoztatók
Reflektorfényben az előzetes tudás elismerése borítókép
Reflektorfényben az előzetes tudás elismerése

Az előzetes tudás elismerésének az egész életen át tartó tanulást támogató politikák és szolgáltatások szerves részévé kell válnia, és kapcsolódnia kell más készségfejlesztési politikákhoz. Ez volt a validációról szóló 4. Biennálé következtetése, amelyre május 19-én és 20-án Reykjavíkban került sor.

# Tájékoztatók
Audi Hungaria: Díjazták a duális szakképzés legjobbjait borítókép
Audi Hungaria: Díjazták a duális szakképzés legjobbjait

Az Audi Hungaria számára kiemelten fontos a jövő generációjának oktatása és magas szintű képzése. A vállalat partnerintézményeivel együtt már több mint két évtizede működteti sikerrel a duális szakképzés rendszerét, amelynek keretében évről-évre több száz fiatal szerzi meg az elméleti és gyakorlati tudást 14 szakmában.

# Tájékoztatók