Kezünkben a digitális jövő

Boritokep
    #Tájékoztatók

    11/13/2023


    2 perc olvasási idő


    Címkék

„Várom a folytatást!”

Szakmai napok a rugalmas tanulási utak szakembereinek

A rugalmas tanulási utak programjaiban oktató szakembereknek szólt az IKK Zrt. szakmai programsorozatának legutóbbi rendezvénye Vácon, a Piarista Kilátó Központban.

A szakmai napon részt vevő 110 szakember a délelőtt folyamán megismerkedhetett a programok előző tanévi jellemzőivel, statisztikai adataival, a leszűrt következtetésekkel, valamint több intézmény – köztük a Piarista Kilátó Központ – jó gyakorlataival.

A délután folyamán két, a jó gyakorlatok témájához kapcsolódó, előzetesen kiválasztott workshopon vettek részt a szakemberek, ahol gyakorlati tudnivalókat, tippeket ismerhettek meg, és feltehették kérdéseiket.

A rendezvényen lehetőség nyílt a kötetlen beszélgetésre, más iskolákban oktató kollégákkal, illetve a regionális tanácsadókkal történő személyes ismerkedésre.

A résztvevői aktivitás és a visszajelzések alátámasztják a program eredményességét. A szakemberek várják a programsorozat folytatását, melynek tervezésében nagy szerepet játszanak a résztvevői visszajelzésekben megfogalmazott igények.

 

Forrás: IKK Zrt.

Képillusztráció: IKK Zrt.


Érdekes lehet számodra

Ágazati tudásmegosztó fórumok az oktatói munka módszertani támogatására borítókép
Ágazati tudásmegosztó fórumok az oktatói munka módszertani támogatására

2023-ban konkrét iparágakra és oktatási módszerekre összpontosító, szakértői vezetésű munkacsoportok jöttek létre, amelyek mindegyike az innovatív oktatási módszerek és a tudásmegosztás előmozdítását célozza a szakképzésben, megerősítve a 2019. évi VET 4.0 stratégia által kezdeményezett főbb változásokat, amelyek jelentős átalakulásokhoz vezetnek a magyar szakképzésben.

# Tájékoztatók
Új ágazattal egészült ki szakmai programsorozatunk borítókép
Új ágazattal egészült ki szakmai programsorozatunk

Élelmiszeripari ágazati szakmai napot tartott az IKK

# Tájékoztatók
A megújult szakképzés vonzereje a karrierlehetőség borítókép
A megújult szakképzés vonzereje a karrierlehetőség

Átadásra került az Ózdi SZC Deák Ferenc Technikum és Szakképző Iskola felújított tanműhelyének épülete.

# Tájékoztatók