Kezünkben a digitális jövő

Boritokep
    #Tájékoztatók

    11/13/2023


    2 perc olvasási idő


    Címkék

„Várom a folytatást!”

Szakmai napok a rugalmas tanulási utak szakembereinek

A rugalmas tanulási utak programjaiban oktató szakembereknek szólt az IKK Zrt. szakmai programsorozatának legutóbbi rendezvénye Vácon, a Piarista Kilátó Központban.

A szakmai napon részt vevő 110 szakember a délelőtt folyamán megismerkedhetett a programok előző tanévi jellemzőivel, statisztikai adataival, a leszűrt következtetésekkel, valamint több intézmény – köztük a Piarista Kilátó Központ – jó gyakorlataival.

A délután folyamán két, a jó gyakorlatok témájához kapcsolódó, előzetesen kiválasztott workshopon vettek részt a szakemberek, ahol gyakorlati tudnivalókat, tippeket ismerhettek meg, és feltehették kérdéseiket.

A rendezvényen lehetőség nyílt a kötetlen beszélgetésre, más iskolákban oktató kollégákkal, illetve a regionális tanácsadókkal történő személyes ismerkedésre.

A résztvevői aktivitás és a visszajelzések alátámasztják a program eredményességét. A szakemberek várják a programsorozat folytatását, melynek tervezésében nagy szerepet játszanak a résztvevői visszajelzésekben megfogalmazott igények.

 

Forrás: IKK Zrt.

Képillusztráció: IKK Zrt.


Érdekes lehet számodra

Kiemelt projektek indultak borítókép
Kiemelt projektek indultak

Kiemelt projektek indultak a digitális kompetenciák, az oktatási, képzési rendszerek színvonalának fejlesztése, valamint a szakképzés versenyképességének növelése érdekében

# Projektek
Kreatív ágazati szakmai nap borítókép
Kreatív ágazati szakmai nap

A szakképzés legfiatalabb ágazatában is elindultak a szakmai rendezvények

# Tájékoztatók
Szakmai nap a közlekedés és szállítmányozás ágazatban borítókép
Szakmai nap a közlekedés és szállítmányozás ágazatban

Új ágazatban indított szakmai napokat az IKK Zrt.

# Tájékoztatók