Kezünkben a digitális jövő

Helyreállítási és Ellenállóképességi Eszköz (RRF) projektek

Információk projektjeinkről

Országos Központi Akkreditált Vizsgaközpont hálózat kialakítása - RRF-2.2.3-22-2022-00001

A projekt keretében létrehozásra kerül egy országosan elérhető, központi, a legkorszerűbb eszközökkel felszerelt vizsgaközpont hálózat, amely a színvonalas szakmai és képesítő vizsgáztatás alapfeltételeit teremti meg. A projekt hozzájárul az élethosszig tartó tanulás, a munkaerőpiaci igényekhez való rugalmas alkalmazkodás támogatásához, valamint a járvány utáni gazdasági fellendülés elősegítéséhez.

Bővebben a projektről itt olvashat.

Sajtóközlemény - Megkezdődött az „Országos Központi Akkreditált Vizsgaközpont Hálózat kialakítása” című projekt megvalósítása

Szakképzési digitális tananyagfejlesztés RRF-2.2.1-22-2022-00001

A projekt célja, hogy a Szakképzési digitális tananyagfejlesztés tárgyú beruházás a vállalt tartalommal és ütemezéssel valósuljon meg. Továbbá, hogy a szükséges tevékenységek elősegítsék a vállalt tevékenységek, valamint a kitűzött célok teljesülésének elérését. A szakképzési digitális tananyagfejlesztés tárgyú beruházás közvetlen célja a szakképzés területén történő digitális tananyagok fejlesztése, illetve az elkészült digitális tananyag tartalom egy részének tankönyvvé nyilvánítása azzal a további céllal, hogy a tananyagok a szakképző intézményben oktatók és tanulók számára elérhetők legyenek.

Bővebben a projektről itt olvashat.

Országos Központi Akkreditált Vizsgaközpont komplexum kialakítása - RRF-2.0.0-2021-00003 (Projektindító)

A projektindító támogatás keretében a vizsgaközpontnak helyet adó ingatlan beszerzése volt a cél, hogy annak birtokában minél előbb megkezdődhessen az ingatlan 21. század energiahatékonysági feltételeinek is megfelelő kialakítás megtervezése.

 

Bővebben a projektről itt olvashat.