Kezünkben a digitális jövő

Széchenyi 2020 projektek

Információk projektjeinkről

A gazdaság fokozatváltását támogató innovatív képzések - GINOP-6.1.10-VEKOP-19-2020-00002

A kiemelt projekt célja a szakképzés átalakításának segítése és az IPAR 4.0 technológia használatára felkészítő innovatív képzési rendszer kialakítása. A projekt megvalósítása során kiemelt szerepet kap az Ágazati Képzőközpontok és Akkreditált Vizsgaközpontok kialakítása, ezek módszertani megalapozása és a szervezeti szintű működés kialakítása. A program ezen túlmenően elősegíti a gyakorlati szakképzés kiterjesztését és a műhelyiskola, dobbantó program, valamint az orientációs évfolyam által az iskolarendszerű képzésből lemorzsolódó célcsoportok felzárkóztatását.

Bővebben a projektről itt olvashat.

Sajtóközlemény - Elindult „A gazdaság fokozatváltását támogató innovatív képzések” elnevezésű projekt.

Sajtóközlemény - Újabb mérföldkőhöz érkezett a szakképzés megújítása - Gyártásszimulációs eszköz átadás  

Sajtóközlemény - Gyártásszimulációs eszköz átadás Zalaegerszegen

Ágazati Képzőközpontok szervezeti modellje, létesítése és létesítést támogató koncepció 2022.05.23.-ig.

Tájékoztató szórólap

Ágazati képzőközpontok, okos struktúrák és képzőhely alternatívák GINOP-6.2.6-20-2020-00001

Egyes szakmák digitális tananyagfejlesztése, struktúraváltást támogató informatikai képzések - GINOP-6.2.8-VEKOP-20-2020-00001

A kiemelt projekt elsődleges célja a szakképzésben résztvevő tanulók számára egységes szakmai elvek szerinti digitális tananyagfejlesztés. Emellett a projekt keretében valósulnak meg az Újratervezés Program (https://ujratervezes.nive.hu/) struktúraváltó képzései is. 

Bővebben a projektről itt olvashat.

A 21. századi szakképzés és felnőttképzés minőségének, valamint tartalmának fejlesztése - GINOP-6.2.4-VEKOP-16-2017-00001

A kiemelt projekt elsődleges célja, hogy javulást érjen el az oktatási és képzési rendszerek munkaerőpiaci igényekhez való igazodásában; a tanulásból a munkába történő átmenetet megkönnyítse; elősegítse a sikeresebb szakmaválasztást és összességében a szakképzésbe való beiskolázást. A projekt további célja a szakmai oktatás és a képzési rendszerek megerősítése; digitális tananyagok kifejlesztése, a munkaalapú tanulási rendszerek –Műhelyiskolák, Dobbantó program – bevezetésének segítése.

Bővebben a projektről itt olvashat.

Szakmai képzés digitális módszertanának egységesítése - GINOP-6.2.5-VEKOP-19-2019-00001

A projekt elsődleges célja a szakképzés és felnőttképzés átfogó, rendszerszintű fejlesztése érdekében a szakképesítések új jogszabályi környezethez illeszkedő, kompetencia-alapú megújítása. További célkitűzése a szakképzési struktúra megújítása, valamint a szakképzés és felnőttképzés munkaerőpiaci igényekhez való illeszthetőségének biztosítása.

Bővebben a projektről itt olvashat

Sajtóközlemény a szakmai képzés digitális módszertanának egységesítéséről.

Eredménykommunikációs kiadvány

Záró sajtóközlemény