Kezünkben a digitális jövő

ProjektekOktatói Továbbképzési Rendszer
Kérdések és válaszok
Boritokep
  # Tájékoztatók

  3/22/2020


  2 perc olvasási idő


  Címkék

  tájékoztató
  online

Elérhető az online kisokos és webinárium

A digitális távoktatás lehetőségeit bemutató webinárium és online módszertani kisokos segíti az online oktatást

Az oktatás digitális munkarendre való átállás érdekében a legfontosabb, hogy az iskola a rendelkezésre álló online tanulást támogató rendszerek közül a számára legmegfelelőbbet válassza ki. Számos ingyenes és hatékony rendszer érhető el, amelyet aztán az intézmény összes tanára és diákja könnyen használni tud.  

A Digitális Pedagógiai Módszertani Központ és a Digitális Témahét csapata az oktatást és a digitális tanrend kialakítását segítő módszertani anyagokkal segítik az online tanulást. A rendkívüli webinárium ezeket a távoktatási lehetőségeket foglalja össze online előadások és mini képzések keretében, amelyek  az alábbi linken keresztül elérhetők.

A Digitális Jólét Program keretében létrejött online módszertani kisokos pedig az oktatóknak jelenthet hasznos segítséget az online tanítás során.

 

Kép: Shutterstock


Érdekes lehet számodra

Indul a 20 éves jubileumi ‘Az Év Honlapja’ pályázat! borítókép
Indul a 20 éves jubileumi ‘Az Év Honlapja’ pályázat!

Elindult Magyarország legismertebb online marketingkommunikációs pályázata, augusztusban kedvezménnyel nevezhetnek az indulók. A Magyar Marketing Szövetség és az Internet Marketing Tagozat idén 20. alkalommal hirdeti meg a digitális megmérettetést, melyre a szakmai zsűri a legfrissebb idei honlapokat, appokat, Hungarikum márkák weboldalait és a legjobb digitális, technológiai megoldásokat várja.

# Felhívások
Hatalmas magyar siker a EuroSkillsen borítókép
Hatalmas magyar siker a EuroSkillsen

A szakmák Európa-bajnokságának idén Graz adott otthont

# Tájékoztatók
Jövő héten már dolgozhatnak a Nyári diákmunka program résztvevői borítókép
Jövő héten már dolgozhatnak a Nyári diákmunka program résztvevői

Július elsejétől munkába állhatnak az idei Nyári diákmunka programra jelentkező fiatalok, akik így a turizmus-vendéglátásban is hozzájárulhatnak a sikeres újrainduláshoz - emlékeztetett Schanda Tamás az ITM parlamenti és stratégiai államtitkára szerdán a tárca MTI-nek küldött közleményében.

# Tájékoztatók