Kezünkben a digitális jövő

Boritokep
    # Tájékoztatók

    2/15/2023


    1 perc olvasási idő


    Címkék

Elindultak az ágazati szakmai napok

Módszertani támogatás a szakképző intézmények oktatóinak

Nagy érdeklődés övezte a Fa-és bútoripai ágazatban szakmai oktatást folytató szakképző intézmények vezetői, oktatói számára a Budapesti Komplex SzC Kozma Lajos Faipari és Kreatív Technikumban szervezett szakmai napot. Az esemény annak a szakmai műhelyprogram sorozatnak a része, melyet az IKK Innovatív Képzéstámogató Központ Zrt. szervez a szakmai oktatás módszertani megújításának támogatása érdekében. 

A kilenc pilot ágazatra kiterjedő programsorozat célja, hogy fórumot teremtsen az egyes ágazatokban oktató kollégák számára a tudásmegosztásra, tapasztalatcserére, az ágazatot érintő aktuális szakmai információk átadására. 

A következő szakmai nap az Oktatás ágazatban érintett szakemberek féléves tapasztalatainak összegzésére, a fejlesztés további lehetőségeinek megvitatására teremt szakmai fórumot. 


Érdekes lehet számodra

Apáczai ösztöndíj pályázat borítókép
Apáczai ösztöndíj pályázat

A 2022/23. tanév II. félévére a KRÉTA rendszer elektronikus pályázati felület újranyitásával meghosszabbított időszakban 2023. február 21., kedd 08:00 óra és 2023. február 28., kedd 20:00 óra között nyílik lehetőség a pályázatok benyújtására.

# Tájékoztatók
Himnusz 200 borítókép
Himnusz 200

A Himnusz közös szavalására hívja a magyar embereket január 22-én a Kulturális és Innovációs Minisztérium

# Tájékoztatók
Kerülj képbe! - Év felfedezettje pályázat borítókép
Kerülj képbe! - Év felfedezettje pályázat

2023. január 20-ig pályázhatnak a kreatívipar iránt érdeklődő diákok

# Tájékoztatók