Kezünkben a digitális jövő

Boritokep
  #Tájékoztatók

  5/15/2023


  2 perc olvasási idő


  Címkék

Elnöki fogadás

Kárpátaljai tanulókat fogadott Novák Katalin a Sándor Palotában

Novák Katalin köztársasági elnök beiktatásának egyéves évfordulója alkalmából fogadást adott a Sándor Palotában. A rendezvényre meghívást kapott Rostás János, a Mátészalkai Szakképzési Centrum kancellárja és az intézményben tanuló kárpátaljai diákok 7 fős csoportja, valamint Balogh János, az intézmény igazgatója.

A program a Sándor Palota bemutatásával kezdődött, majd az elnöki köszöntő után állófogadáson és kötetlen beszélgetésen vehettek részt a meghívottak. Novák Katalin beszédében külön kiemelte a Mátészalkai SZC szerepvállalását az ukrajnai háború elől menekülő fiatalok képzésében, akik nálunk tanulási lehetőséghez jutottak, ezáltal erősítve a nemzeti összetartozás érzését.

A köztársasági elnök személyesen is köszöntötte a küldöttséget. A tanulók közös képeket készítettek az elnök asszonnyal, közben pedig beszélgettek a jelenlegi kárpátaljai helyzetről.

„Maga a meghívás is örömteli volt, de a rendezvény hangulata, az elnök asszony közvetlen és emberi stílusa maradandó élményt nyújtott valamennyi mátészalkai meghívottnak” – emelte ki a kancellár. 

 

Forrás: MSZC

Fotó: MSZC

 


Érdekes lehet számodra

Tovább emelkedik a szakképzésben dolgozók bére borítókép
Tovább emelkedik a szakképzésben dolgozók bére

A 2023. évi kétlépcsős bérfejlesztést követően a 2024. évben is tovább emelkedik a szakképzésben dolgozók bére.

# Tájékoztatók
Váci Szakképzési Centrum Országnapok eseménysorozat  borítókép
Váci Szakképzési Centrum Országnapok eseménysorozat

A Váci Szakképzési Centrum még 2021-ben indította útjának az Országnapok eseménysorozatát, amelynek több fontos célkitűzése is van.

# Tájékoztatók