Kezünkben a digitális jövő

Boritokep
  # Tájékoztatók

  10/14/2022


  2 perc olvasási idő


  Címkék

  képzés
  szakma

SzakMÁzz! Budapest kiállítás 2022

Az esemény kiemelt célja a szakképzés népszerűsítése a választható ágazatok és szakmák bemutatásával.

A pályaorientációs és szakképzési rendezvény az idei évben 2022. október 4-5. között került megrendezésre a Budapesti Olimpiai Központban. Az eseményen 28 ágazat, 100 szakma, 54 szakképző iskola, több, mint 70 standon mutatkozott be. Közel 10 ezer tanuló vett részt a SzakMÁzz! Budapest 2022 rendezvényen.

Az esemény kiemelt célja a szakképzés népszerűsítése a választható ágazatok és szakmák bemutatásával. A kiállítás a pályaválasztás előtt álló fiatalokat szólítja meg, akik információt szerezhetnek a képzési és továbbtanulási lehetőségekről. A SzakMÁzz! Budapest rendezvény a "Nézd meg! Fogd meg! Próbáld ki" mottó szerint játékos, élményalapú és szakszerű pályaorientációs foglalkozásokkal támogatja a fiatalok szakmaválasztását.

 

Forrás: SzakMÁzz!

Képillusztráció: SzakMÁzz!


Érdekes lehet számodra

November 9-11. között került sor a ReferNet éves plenáris ülésére Thesszalonikiben borítókép
November 9-11. között került sor a ReferNet éves plenáris ülésére Thesszalonikiben

A Cedefop (Európai Szakképzésfejlesztési Központ) által működtetett ReferNet azon intézmények hálózata, amelyek információt nyújtanak a nemzeti szakképzési rendszerekről és szakpolitikákról. A projekt november 9-én Thesszalonikiben ünnepelte 20 éves működését, amelyet az éves plenáris ülés követett november 10-11-én.

# Tájékoztatók
Kreativitás a szakképzésben borítókép
Kreativitás a szakképzésben

Kiemelt szerepet kapnak a kreatív készségek a szakképzésben is

# Tájékoztatók
Modellvállalat szimulációs verseny felhívás 2022/23 borítókép
Modellvállalat szimulációs verseny felhívás 2022/23

A KTI Közlekedéstudományi Intézet Nonprofit Kft. a GINOP-6.2.6-20-2020-00001 „Ágazati Képzőközpontok, okos struktúrák és képzőhely alternatívák” kiemelt projekt keretében ismét versenyt szervez „Modellvállalat” címmel.

# Tájékoztatók