Kezünkben a digitális jövő

Boritokep
    #Tájékoztatók

    7/23/2024


    1 perc olvasási idő


    Címkék

Új államtitkár felel a szakképzésért

Varga-Bajusz Veronika július elsejétől tölti be a posztot.

Varga-Bajusz Veronikát a Kulturális és Innovációs Minisztérium (KIM) államtitkárává nevezte ki Sulyok Tamás köztársasági elnök 2024. július elsejével. Az államtitkár feladatkörébe a felsőoktatással, szakképzéssel, a fiatalok sikerességével és a tehetséggondozással összefüggő ügyek tartoznak a jövőben.

 

Varga-Bajusz Veronika jogász végzettségű, 2015 és 2018 között ifjúságügyi főosztályvezetőként dolgozott, majd a Miniszterelnöki Kormányirodán az oktatási szakterület ügyeivel foglalkozott. Ezt követően, 2020-ban nevezték ki az Erasmus+ Programot és más felsőoktatási ösztöndíjakat kezelő Tempus Közalapítvány főigazgatójának. 2023. február elseje óta felsőoktatásért felelős helyettes államtitkárként a Kulturális és Innovációs Minisztériumban dolgozik, olvasható a közleményben.

 

Forrás: KIM

Fotó: MTI


Érdekes lehet számodra

Készségek Európai Éve - European Year of skills  borítókép
Készségek Európai Éve - European Year of skills

Az Európa Unió Tanácsának soros magyar elnökségi programja keretében, a Nemzeti Fejlesztési Központ Gazdaságfejlesztési Programok Végrehajtásáért Felelős Főigazgatósága 2024. szeptember 25-26. között rendezte meg a Készségek Európai Évének konferenciáját Budapesten.

# Tájékoztatók
Könyvtári kihívás borítókép
Könyvtári kihívás

Fiatalokat célzó országos könyvtári programot hirdet a KIM az olvasás népszerűsítésére

# Felhívások
Nemzeti tanévnyitó  borítókép
Nemzeti tanévnyitó

Idén az újonnan épült Dunakeszi Diáknegyed adott otthont az eseménynek.

# Tájékoztatók