Kezünkben a digitális jövő

Boritokep
    #Tájékoztatók

    1/6/2023


    2 perc olvasási idő


    Címkék

Rugalmas tanulási utak módszertani támogatása

Internetes tudásmegosztó felület

Elérhetővé vált a rugalmas tanulási programokban oktató szakemberek munkáját segítő tudásmegosztó és kommunikációs platform, amely a GINOP-6.2.4-VEKOP-16-2017-00001 azonosító számú, „A 21. századi szakképzés és felnőttképzés minőségének, valamint tartalmának fejlesztése" és a GINOP-6.1.10-VEKOP-19-2020-00002 azonosító számú, „A gazdaság fokozatváltását támogató innovatív képzések” című projektek keretében készült el.

A felület elsődleges célja, hogy a már közzétett, mindennapi oktatás során közvetlenül hasznosítható, különböző nehézségi fokú projektfeladatok, Egyéni Fejlődési Terv sablonok és módszertani ajánlások mellé az oktatók feltöltsék és mások számára is elérhetővé tegyék a saját maguk által fejlesztett, és diákjaikkal kipróbált projektfeladatokat. A tudásmegosztás lehetőséget nyújt arra, hogy a programokban részt vevő szakemberek egymás munkájának támogatásával járuljanak hozzá a rugalmas tanulási utak eredményes és hatékony megvalósításához és ezáltal ahhoz, hogy minél többen részszakmát, szakmát szerezhessenek.

A platform itt érhető el.

 

Forrás: IKK

Képforrás: ShutterStock


Érdekes lehet számodra

Iskolafejlesztések kezdődnek borítókép
Iskolafejlesztések kezdődnek

Harmincegy szakképző intézmény újulhat meg, vagy bővülhet új eszközökkel

# Tájékoztatók
Megújul a váci Király Endre Technikum borítókép
Megújul a váci Király Endre Technikum

Nagyszabású beruházás kezdődik a Váci Szakképzési Centrum (VSZC) területén, 5,9 milliárd forintból jön létre egy korszerű, 3500 négyzetméteres, több funkciós épület.

# Tájékoztatók
Egy élhető, szebb jövőért dolgozni borítókép
Egy élhető, szebb jövőért dolgozni

Környezetvédelem és vízügy ágazati szakmai nap Szolnokon

# Tájékoztatók