Kezünkben a digitális jövő

Boritokep
    #Tájékoztatók

    6/17/2024


    2 perc olvasási idő


    Címkék

Szakmai nap a közlekedés és szállítmányozás ágazatban

Új ágazatban indított szakmai napokat az IKK Zrt.

Várakozáson felüli érdeklődés kísérte az első közlekedés és szállítmányozás ágazati szakmai napot, mely annak a szakmai műhelyprogram sorozatnak a része, melyet az IKK Zrt. szervez a szakmai oktatás módszertani megújításának támogatása érdekében. 

A rendezvényre az ország minden szegletéből érkeztek a szakemberek, 64 intézmény 88 szakembere vett részt az eseményen. 

A szakmai nap első részében a résztvevők betekintést kaptak az IKK Innovatív Képzéstámogató Központ támogató tevékenységeibe, és az ágazatot érintő Képzési és Kimeneti Követelmények változásaiba. 

A szakemberek módszertani segítséget kaptak a portfólió elkészítéséhez és értékeléséhez, az erről szóló előadás keretében hasznos információk, megoldási javaslatok hangoztak el.

A szakmai nap záró részében a projektfeladatok készítése, az értékelőlapok kidolgozása került fókuszba, melyet jógyakorlatok bemutatása színesített. A résztvevők egyetértettek abban, hogy az értékelőlapoknak objektív, mérhető kritériumokat kell tartalmazniuk, hogy biztosítsák a differenciálható értékelést.

A szakmai napon elhangzottak hozzájárulhatnak a közlekedés és szállítmányozás ágazat szakmai oktatásának fejlődéséhez, és számos hasznos gyakorlati tanácsot adtak a résztvevők számára.

 

Forrás: IKK Zrt.

Képillusztráció: IKK Zrt.


Érdekes lehet számodra

Tanműhelyfejlesztés Egerben borítókép
Tanműhelyfejlesztés Egerben

Bemutatták az egri technikum alternatív járműhajtási oktatólaborját

# Tájékoztatók
Pályaorientációs tábor a Váci Szakképzési Centrumban borítókép
Pályaorientációs tábor a Váci Szakképzési Centrumban

Idén, július első hetében rendeztük meg negyedik alkalommal a Váci Szakképzési Centrum Digitális Közösségi Alkotóműhelyében a nyári napközis Pályaorientációs tábort.

# Rendezvények
Szakképzés az EFOTT-on borítókép
Szakképzés az EFOTT-on

Az IKK is részt vett a 2024-es EFOTT fesztiválon.

# Rendezvények