Kezünkben a digitális jövő

Boritokep
    #Fejlesztések

    4/5/2020


    2 perc olvasási idő


    Címkék

    vizsga
    online
    szakképesítés

Mintafeladatok segítik a vizsgafelkészülést

Az online adatbázis 105 szakképesítés 234 mintafeladatát tartalmazza

A tanulók és hozzátartozóik védelmének érdekében 2020. március 16-tól tantermen kívüli oktatási rend van érvényben a szakképzésben, így a közismereti és szakmai elméleti tananyagot tantermen kívüli, digitális oktatás formájában sajátíthatják el a tanulók. Ezt kívánja támogatni a Nemzeti Szakképzési és Felnőttképzési Hivatal újabb elemekkel bővített online feladatgyűjteménye. A szakmai vizsga előtt állók számára készült adatbázis 105 szakképesítés 234 mintafeladatát tartalmazza. A hivatal a rendkívüli helyzetre való tekintettel tette elérhetővé a feladatsorokat, azzal a céllal, hogy az innovatív oktatás jegyében segítse az otthoni felkészülést. A mintafeladatok a vizsgázók mellett tanulóknak, hallgatóknak, iskoláknak és képzőintézményeknek is hasznos segítség lehet a távoktatás digitális megvalósításában. A feltöltött anyagok megfelelnek az Országos Képzési Jegyzékről szóló kormányrendelet rendelkezéseinek.

Kép: Shutterstock

 


Érdekes lehet számodra

Megújul a váci Király Endre Technikum borítókép
Megújul a váci Király Endre Technikum

Nagyszabású beruházás kezdődik a Váci Szakképzési Centrum (VSZC) területén, 5,9 milliárd forintból jön létre egy korszerű, 3500 négyzetméteres, több funkciós épület.

# Tájékoztatók
Digitális Témahét 2024: Digitális írástudás fejlesztése borítókép
Digitális Témahét 2024: Digitális írástudás fejlesztése

A Belügyminisztérium kezdeményezésére és támogatásával, valamint az Ökumenikus Segélyszervezet az Oktatásért Alapítvány szakmai koordinációjával, 2024. április 8-12. között kilencedik alkalommal kerül megrendezésre a Digitális Témahét az oktatási intézményekben.

# Felhívások
Miniszteri elismerés borítókép
Miniszteri elismerés

A nemzeti ünnep alkalmával elismerésben részesültek a szakképzésben dolgozók

# Tájékoztatók