Kezünkben a digitális jövő

Boritokep
    #Rendezvények

    7/17/2024


    3 perc olvasási idő


    Címkék

Szakképzés az EFOTT-on

Az IKK is részt vett a 2024-es EFOTT fesztiválon.

Az EFOTT fesztivált 1976 óta rendezik meg minden évben, így ez Magyarország egyik legrégibb zenei fesztiválja. A fesztiválnak egészen 2014-ig más-más helyszín adott otthont, azonban 2015-től rendszeresen a Velencei-tónál, Sukorón kerül megrendezésre. 

A szervezők idén is rengeteg újdonsággal készültek. A családokat külön programok várták, a 14 év alattiak szülői felügyelettel ingyenesen vehettek részt a fesztiválon. Bevezetésre került egy új jegytípus, amivel a nappali programok voltak látogathatók.

Az EFOTT egyetemi kampuszában, az UNIverzumban a felsőoktatási intézmények mellett kiemelt oktatási és innovációs projektek, civil szervezetek és a vállalati szektor szereplői is helyet kaptak. Az EFOTT UNIversum minden nap stranddal, sporttal, daytime partival és különböző játékokkal várta az érdeklődőket, ahol idén első alkalommal az IKK saját standdal jelent meg és népszerűsítette a szakképzést, szakmatanulást. 

Az IKK izgalmas pályaorientációs, szakképzéssel kapcsolatos játékokkal, kvízkerékkel, szakma-, pályaválasztási tanácsadással színesítette a fesztivál programját. Az IKK célja volt, hogy az érdeklődők átfogó képet kapjanak a szakmatanulásban rejlő lehetőségekről, megismerkedhessenek különböző szakmákkal, és megtalálják a számukra legmegfelelőbbet. Az eseményről készült összefoglalóink megtalálhatók az IKK közösségi média csatornáin. 

 

Forrás/Kép: IKK


Érdekes lehet számodra

Fejlesztések Békéscsabán borítókép
Fejlesztések Békéscsabán

A Légi és Gépipari Képzőközpont 1,7 milliárd forintból újulhat meg

# Fejlesztések
A szakképzés integrálása az eTwinning programba borítókép
A szakképzés integrálása az eTwinning programba

A szakmai oktatás az eTwinning program egyik fő prioritása.

# Tájékoztatók
Szakképzési tanév rendje  borítókép
Szakképzési tanév rendje

A 2024/2025-ös tanév szeptember 2-től június 13-ig tartana a készülő jogszabály értelmében.

# Tájékoztatók